Heb je nog vragen?
Gelieve ons te contacteren ;-)

Nee, je kunt ieder moment besluiten om te stoppen. Wij willen ook niet met termijncontracten werken. Onze insteek is, voldoet een software of een dienst niet aan je behoeften dan is een verplichting niet op zijn plek. Daarom zijn wij ook voortdurend in ontwikkeling om de behoeften van onze klanten te realiseren.

Wij hebben na langdurig marktonderzoek ontdekt dat wanneer een ondernemer zijn (onnodige)kosten kan verlagen of zelfs volledig kan vermijden, er een ander soort relatie ontstaat en daardoor de ondernemer meer investeringen in zijn eigen bedrijf kan doen. Wij willen dan graag de ondernemer hierbij behulpzaam zijn.

Dat kan in de tienduizenden euros oplopen. Een voorbeeld van één van onze klanten. Deze ondernemer heeft vanaf het moment dat hij gebruik ging maken van onze diensten tot 12 maanden erna, ruim € 26.000,- bespaart. Dit heeft de ondernemer behaalt met de zelfde jaaromzet als het jaar ervoor. Klinkt als een fabeltje maar dit is daadwerkelijk een feit. Gemiddeld bespaart de ondernemer ruim €8.000 per jaar met onze DoPos Kassa Software.

Nee, vanaf het moment dat je gebruik gaat maken van onze diensten heb je daar geen omkijken meer naar. Wij nemen volledig de technische kant van je over. Je krijgt altijd de laatste updates van je pakket, zonder bijkomende kosten.